1190_04_reeves_young_resizedjpg

Reeves Young Headquarters

Sugar Hill, Georgia

Reeves Young is a General Contractor Company who specializes in heavy civil, water services, and commercial construction. They pride themselves on being diverse, trustworthy and loyal with an emphasis on people and relationships. Their corporate office was designed to inspire “Good Relationships”. Our goal was to create a variety of places for people to connect formally and casually. This was solved by developing a three-dimensional story through brand details, the clever use of building materials and the creation of diverse and collaborative work spaces. The branding was expressed by using green accents throughout and vertical and horizontal geometric patterns in the floors, walls and ceilings. As you enter the elevator lobby, blackened steel panels form the backdrop for the logo and mission statement and are accented with architectural lighting. Diversity and collaboration is expressed with the use of contrast in finishes and mood lighting. The arrival off the elevator is a rich, dark dramatic introspective space for “muddy boots” and polished loafers, while the lobby is a light-colored envelope with welcoming furnishings and finishes punctuated by the bright, white formal boardroom. The employee hub has a variety of comfortable, casual nooks as well as large communal gathering tables and places for employees to dine, work and play.

Share